top of page

wo 04 dec

|

Dreamy Creations

Kerstdecoratie met zelfdrogende klei

Kneed, rol, verf je met ons mee?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Kerstdecoratie met zelfdrogende klei
Kerstdecoratie met zelfdrogende klei

Tijd en locatie

04 dec 2024, 19:00 – 11 dec 2024, 21:30

Dreamy Creations, Klaverstraat 8, 3920 Lommel, België

Over het evenement

Stap binnen in een wereld vol creativiteit en laat je verbeelding de vrije loop tijdens onze betoverende workshop "Decoraties maken met klei"! 

Met behulp van luchtdrogende klei gaan we samen aan de slag om prachtige hangertjes, decoraties en nog veel meer te creëren.

Geef vorm aan je eigen unieke creaties op 4 december van 19u - 21.30u en laat je inspireren door de wonderen van klei.

Maar daar stopt het niet!

In onze tweede workshop  op 11 december van 19u-21.30u brengen we jouw kleicreaties naar een hoger niveau. Ontdek de magie van kleur terwijl we aan de slag gaan met stiften, verf en zelfs bladgoud! Geef je creaties een persoonlijk tintje en laat ze stralen als nooit tevoren.

Of je nu een ervaren kunstenaar bent of voor het eerst de wereld van klei betreedt, deze workshop is geschikt voor iedereen die houdt van knutselen en creatief bezig zijn. Dus sluit je aan en laat je verrassen door de mogelijkheden van klei! Reserveer nu je plek en bereid je voor op een onvergetelijke creatieve ervaring! 🎨✨

Tickets

  • Workshop decoraties met klei

    Indien je het inschrijvingsbedrag via onze website hebt betaald, mag je deze nota negeren. Indien je gekozen hebt voor handmatig betalen dan vind je hieronder onze gegevens, zodra de betaling voldaan is, is dit ticket geldig Dreamy Creations Klaverstraat 8 3920 Lommel BE 59 0635 3137 4826

    € 70,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page