top of page

wo 27 nov

|

Dreamy Creations

Iedereen kan tekenen! Cartoon Kerst!

Leer op spelende wijze de leukste cartoons tekenen...

Iedereen kan tekenen! Cartoon Kerst!
Iedereen kan tekenen! Cartoon Kerst!

Tijd en locatie

27 nov 2024, 19:00 – 21:30

Dreamy Creations, Klaverstraat 8, 3920 Lommel, België

Over het evenement

Heb je ooit al eens je verbeelding tot leven willen brengen op papier? Nu is je kans! Bij onze workshop geloven we sterk dat iedereen in staat is om boeiende cartoons te creëren, ongeacht hun artistieke achtergrond.

Onder het motto "Iedereen kan tekenen" zullen we je stap voor stap begeleiden bij het maken van charmante karakters, of het nu gaat om een schattig personage, een fantasievol wezen of een lief diertje. Met onze eenvoudig te volgen instructies en ondersteunende omgeving zul je versteld staan van wat je kunt bereiken!

Om de dingen fris en spannend te houden, veranderen we elk seizoen van thema. Van vrolijke lentescènes tot knusse kerstfiguren, er is altijd iets nieuws om te verkennen en samen te creëren.

En het beste van alles? We voorzien alle essentiële benodigdheden die je nodig hebt om te beginnen, waaronder potloden, gummen, een uitgebreide handleiding en toegang tot al onze tekenmaterialen. Of je nu een beginner bent of je vaardigheden wilt aanscherpen, deze workshop is perfect voor iedereen die enthousiast is om zijn creativiteit te ontketenen en plezier te hebben in het proces.

Mis deze fantastische kans niet om de vreugde van het tekenen van cartoons te ontdekken! Reserveer nu je plek en begin aan een kleurrijke reis van zelfexpressie en verbeelding. 

Tickets

  • Cartoon Tekenen

    Dit ticket geeft je recht op een workshop inclusief * Goodiebag * Gebruik van alle stiftjes, papier,... * Drankje * Begeleiding en demonstratie tijdens de workshop

    € 35,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page