Welkom!!!

Bijgewerkt: 19 mrt 2020

Op de blog van Dreamy Creations, boordevol tips, tricks en video's

Graag wil ik jullie het gezicht achter Dreamy Creations voorstellen.


Ik ben Kim, 34 jaar en mama van een schattig dochtertje en woon samen met mijn grote liefde, steun en toeverlaat.


Van kindsaf aan was ik altijd al aan het knutselen, naaien, tekenen,... en dat is een beetje blijven hangen.


In 2012 is Dreamy Creations dan ontstaan. Het begon met allerlei geboortekaartjes, uitnodigingen, doopsuikers, wat later ook uitgebreid werd met gepersonaliseerde rompertjes, luiertaarten en veel meer.


Momenteel ben ik vooral gepassioneerd door letters. Gaande van handlettering , pyrografie, flourishing,.... en nog veel meer. Deze passie laat ik jullie zien tijdens 1 van onze workshops en de video's en foto's online.


Graag zou ik jullie,

mijn liefde voor creativiteit delen!!!
In mijn blogs wil ik jullie meer leren over handlettering, flourishing,...

Maar ook nieuwe producten testen en allerlei tips en technieken, waarmee jullie zelf aan de slag kunnen. Maar ook wil ik je helpen als je vragen hebt.25 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Onze winkel

Klaverstraat 8

3920 Lommel

info@dreamycreations.be

BE0847421395

Openingsuren

Klantendienst

Op afspraak

© 2020 by Dreamy Creations

0
  • Dreamy Creations facebook
  • Dreamy Creations instagram