Veelgestelde vragen

 

 • Is er ook een echte winkel?

Onze winkel is heel echt, maar wij verkopen enkel online, Een traditionele bakstenen winkel met toonzaal is er dus niet. Het is wel mogelijk om bestellingen op te halen na afspraak.

 

 • Hoe werken wij?

Meestal maken wij eerst een afspraak. ( voor geboorte, trouw,…niet voor luiertaarten,rompertjes,…) Dan luisteren wij naar jullie wensen en laten jullie verschillende voorbeeldjes zien. Daarna bespreken wij jullie ideale kaartje. Na enkele dagen ontvang je een mail met enkele foto’s, dan kun je nog wijzigingen aanbrengen. Als je wil kan je het kaartje ook nog komen bekijken, na afspraak.

Nadat jullie het proefkaartje hebben goedgekeurd, mailen wij jullie de factuur door. Let wel op, de geboortekaartjes worden pas gemaakt als de volledige betaling ontvangen is op onze rekening.

 

 • Hoe verloopt het eerste gesprek? Moet ik iets meebrengen?

Mocht je zelf een leuk thema, kleurtjes, tekstje,…mag je deze zeker meebrengen. Hoe beter we weten wat jullie, hoe gemakkelijker het is om jullie wensen in een kaartje,… om te zetten.

 

 • Hoeveel kaarten kan ik best bestellen?

Kies het aantal kaarten dat je denkt nodig te hebben zeker ruim genoeg. Het nabestellen van geboortekaartjes is fors duurder dan vooraf meer kaarten bestellen. 

Voor kaarten geldt een minimum van 25 stuks, had u er minder gewenst, dan zijn wij genoodzaakt de ontwerpkosten erbij te tellen.

Voor doosjes geldt een minimum van 10 stuks.

 

 • Hoelang op voorhand kaartjes/doopsuikerverpakkingen bestellen?

Voor dit soort zaken geldt: hoe vroeger,hoe liever. Vier maand op voorhand is een fijne regel.

Voor uitnodigingen raden wij een 2 maand voordat uw de uitnodigingen wilt uitdelen.

 

 • Kan ik een voorbeeldkaartje ontvangen?

Wij mailen altijd een aantal foto’s door, na afspraak kunnen jullie het kaartje ook komen bekijken. Heb je graag een voorbeeldje thuis, dan vragen we een bedrag van €10,00, als jullie de kaartjes dan bij ons bestellen, wordt dit bedrag verrekend.

 

 • Krijg ik de enveloppen vooraf?

Nadat de betaling is gebeurd, kunt u de enveloppen komen afhalen of worden deze thuisgestuurd.

 

 • Wat te doen als jullie kindje geboren is?

Meestal krijgen wij een berichtje als de mama in het ziekenhuis is, zodat wij ons kunnen voorbereiden.

Als jullie kindje geboren is, kun je best de laatste gegevens via sms of mail doorsturen, om spelfoutjes te voorkomen. Het kaartje is dan klaar binnen 1 à 2 dagen.

 

 • Bent u creatief en wilt u zelf u doopsuiker maken?

Wij hechten enorm veel belang aan de presentatie en de afwerking van elke verpakking! U wordt natuurlijk niet elke dag mama en papa…

Maar als u creatief bent en overweg kunt met lint, labeltjes,…kunt u ook de verpakkingen en materialen bij ons bestellen.

 

 • Ik woon niet in de buurt van Peer, kan ik dan wel bij Dreamy Creations bestellen?

Zeker, de klanten van Dreamy Creations komen uit alle windstreken. Dat zij na het ontwerpen van hun huwelijksuitnodigingen terugkeren voor de geboortekaartjes van hun kinderen verheugt me erg en bewijst dat de samenwerking vlot loopt. Langskomen is fijn, maar hoeft niet perse.

 

 • Heeft u nog vragen?

    U mag altijd een mailtje sturen naar info@dreamycreations.be. Gegarandeerd antwoord binnen 12u.

© 2019 by Dreamy Creations